Toepassingen digitale signage binnen verschillende branches

Iedereen kent het wel die borden op Schiphol of bij de Macdonalds. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over wat digitale signage, of te wel narrowcasting is en hoe deze kan worden toegepast in verschillende branches.

Digitale signage in de corporate branche

Het is steeds meer vanzelfsprekend dat bedrijven zich op internet herkenbaar maken en het persoonlijke contact eigen vervaagd. Wij zijn Gauddi en met onze slimme digitale signage oplossingen kunt u als bedrijf weer op een innovatieve manier de aandacht vragen van uw doelgroep.

Onze oplossingen zijn al actief in meer dan twee├źndertig verschillende landen. Met ons systeem kunt u als bedrijf de klanten welkom heten, instructies geven aan uw leveranciers en uw werknemers tegelijk alle belangrijke ontwikkelingen en informatie geven.

Bekijk op onze website welke bedrijven u voor gingen met digitale signage in de corporatie branche!

Digitale signage in de Retail branche

Klanten die in uw winkel zich begeven zijn belangrijk, ze kosten tijd en geld maar moeten dat ook weer opleveren. Daarom zijn er talloze mogelijkheden met onze oplossingen om de aandacht te trekken van klanten, aanbiedingen te promoten en andere wensen die u heeft tot recht te laten komen.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat als er op een goede manier wordt omgegaan met digitale signage en wel minimaal 15% meer omzet behaald kan worden. Kies daarom ook voor goede en hoge kwaliteit in plaats van goedkoop en lage kwaliteitsoplossingen.

Bekijk op onze website welke bedrijven u voor gingen met digitale signage in de Retail branche!