MKB bedrijf van het jaar

Ben jij MKB ondernemer en wil jij de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Deelname aan de MKB Award zet jouw bedrijf op de kaart en je krijgt gegarandeerd media-aandacht. Misschien mag jij je wel een jaar lang MKB Bedrijf van het Jaar noemen. Gratis positieve aandacht voor je bedrijf is altijd meegenomen.

De winnaar van deze prijs onderscheidt zich in de compleetheid van zijn bedrijf. De MKB Award toetst op brede criteria als innovativiteit, winstgevendheid, marktbenadering, ambitieniveau van de ondernemer, klantgerichtheid en procesmatig denken binnen de organisatie.

————————————————————————————————————————————————

Uitslag 2017

Dieren

EKO4Petz.nl

Wat ons beviel aan deze webwinkel is de focus op natuurlijk en biologische producten. Vaak zien we dat voeding voor dieren verwaarloosd wordt. Net zoals dat wij mensen goed moeten kijken naar wat we eten, troep vermijden zoals fast food, geldt dat ook voor dieren. Eko4Petz biedt hoogwaardige producten die je met een gerust hart kan kopen. Ten slotte, doneren zij 100%, ja je leest het goed, de complete winst aan goede (dieren) doelen.

Details
Adres: Taanderstraat 16C, 2222 BE Katwijk aan Zee, Nederland
Telefoon: +31 71 532 7448
————————————————————————————————————————————————

Auto Import

Easyimport.nl

Een auto kopen in Nederland is tegenwoordig een slecht idee. Superduur vergeleken met onze buren. Met name Duitsland. Je krijgt daar dikwijls een luxer uitgevoerde bolide voor minder geld dan in Nederland. Easy Import heeft al honderden Nederlanders geholpen aan zijn/haar droomauto.

Details
Adres: Raasdorperweg 54, 1175 KX Lijnden, Nederland
Telefoon: +31 23 205 2090
————————————————————————————————————————————————

Auto Tuning

Extreme-Carstyling.nl

Sommige auto bezitters willen net wat verder gaan. Blijven de auto tweaken, zogenaamde car tuning, om betere prestaties te behalen. Carstyling is dan meer gericht op esthetische aspect van de auto. Dit was voorheen een nogal dure hobby. Maar niet langer dankzij Extreme Carstyling. De extreem scherpe prijzen, goede service en overzichtelijke webwinkel maken car tuning toegankelijk voor iedereen.

Details
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk, Nederland
Telefoon: +31 228 760 008
————————————————————————————————————————————————

Scooters

FastFuriousScooters.nl

Met recht de grootste scooter (web)winkel van de Benelux. Fast Furious Scooters staat vooral bekend om de scherpe prijzen, uitstekende service en gratis montage van accessoires. Dankzij de leasing opties die ze aanbieden is het voor iedereen mogelijk om een mooie Vespa te rijden. Ben je specifiek op zoek naar onderdelen, check dan de zusteronderneming, ScooterOnderdelenShop.com. Zelfde uitmuntende voorwaarden en service heb je daar.

Details
Adres: Rijnhavenkade 8, 2404 HB Alphen aan den Rijn, Nederland
Telefoon: +31 900 3278387
————————————————————————————————————————————————

Gezondheid

Ook in 2018 zullen veel mensen weer trachten af te vallen. Helaas zullen ook dit jaar weer veel mensen een valse start maken met slechte kwaliteit maaltijdvervangers die vol suiker zitten. Denk bijvoorbeeld aan de Kruidvat afval shake. Be-Slank is het superieure alternatief dat wij konden vinden. Wat maakt de shake zoveel beter dan de rest? De meest hoogwaardige eiwitten. O.a. uit quinoa. Niet alleen eiwitten, ook boordevol vitamines en mineralen dankzij andere ingrediënten zoals maca, ginseng en chlorella. Geen andere shake bevat zoveel “superfoods”. Geen troep, geen soja, geen gluten, geen soja, geen aspartaam. De smaken zijn erg lekker als we de reviews die we lezen op Kiyoh mogen geloven.

Details
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren, Nederland
Telefoon: +31 50 879 5577
————————————————————————————————————————————————

Damesmode

DressesOnly.nl

Waar vind je nog echt unieke jurkjes in tijden van Zalando en andere mode reuzen? Dresses Only heeft het meest leuke, hippe en trendy aanbod van Nederland dunkt ons. Bekijk vooral ook eens de jurkjes van eigen label SRNDPTY. Ideaal voor de Hollandse vrouw. De kleding die je hier kunt kopen, niet alleen jurkjes overigens, ze bieden ook corrigerend ondergoed aan o.a., zijn onder verantwoorde omstandigheden gemaakt. Geen sweatshops e.d. zoals we helaas zagen bij enkele grote beroemde mode ketens. Daar wil je niet aan bijdragen. Dames, shop dus bij Dresses Only.

Details
Adres: Bruijellestraat 4, 5048 AE Tilburg, Nederland
Telefoon: +31 13 468 7821
————————————————————————————————————————————————

Herenmode

Hemdvoorhem.nl

Een andere winkel in de mode industrie die dingen een stuk beter verantwoord oppakt is Hemdvoorhem. Zij vielen op door de unieke groene retourzendingen. Hierbij konden klanten bij retourzendingen oude niet meer functionerende mobieltjes (die nog best wel waardevol zijn voor bepaalde goede doelen) bijvoegen met als beloning een tegoed bon van 10 Euro. Het werd een vrij groot succes meer dan 60% van de retourzendingen bevatte een of meerdere mobieltjes. Van dit soort groene innovaties worden wij vrolijk. Daarbij valt Hemdvoorhem op door de ongekend lange bedenktijd van wel 100 dagen. De zeer complete collectie biedt alles wat de man nodig heeft. Ook een ideale plek om een cadeautje te vinden voor een man.

Details
Adres: Jadelaan 25, 2132 XX Hoofddorp, Nederland
Telefoon: +31 20 820 3744
————————————————————————————————————————————————

Sieraden en Juwelen

ikbensieraden.nl

Gouden en zilveren sieraden, onbetaalbaar? Think again. Bij IkBenSieraden kan iedereen zeer gunstig komen aan prachtig unieke zilveren en gouden oorbellen, armbandjes, kettingen en nog veel meer. Gratis verzending, 14 dagen opzicht en de mogelijkheid om achteraf te betalen maken de shop ervaring bij IkBenSieraden.nl helemaal plezant.

Details
Adres: Rijnhavenkade 8, 2404 HB Alphen aan den Rijn, Nederland
Telefoon: +31 6 39229098
————————————————————————————————————————————————

Ongediertebestrijding

TraasOngedierteBestrijding.nl

Soms heb je last van ongedierte helaas. Wakker worden met bulten over je lichaam dankzij de bedwants, aangetast houtwerk door de boktor of een wespennest in de tuin. Traas is een van de meest gekwalificeerde bedrijven in Nederland om het probleem op te lossen. Vakkundig personeel dat gebruik maakt van de meest moderne methodes.

Details
Adres: Rangeerstraat 2a, 4431 NL ‘s-Gravenpolder, Nederland
Telefoon: +31 88 221 2122
————————————————————————————————————————————————

Interieur

Ghalia.nl

De meeste Nederlandse woonkamers waren maar saai. Niet langer met Ghalia Home Accessories. Ghalia importeert op fair trade wijze de meest unieke authentieke en bovenal sfeervolle oosterse decoratie en interieur stukken. Met name de oosterse lampen zijn in trek, maar denk ook eens aan een berber kleed of een Egyptische kaarsenhouder.

Details
Adres: Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse, Nederland
Telefoon: +31 252 729 973
————————————————————————————————————————————————

Kids

CozyKidz.nl

Alleen het beste is natuurlijk goed genoeg voor jouw zoon of dochter. Bij CozyKidz vind je interieur voor baby en kinderkamer van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan de immer stijlvolle Zweedse en Deense merken als Leander Furniture, Brita Sweden, Cam Cam Copenhagen en nog veel meer. Oprichtster Hebe heeft een neusje voor de leukste items. Je vindt hier ook de beste kraamcadeaus. De kinder interieur business is erg competitief maar wat CozyKidz boven de rest doet uitstijgen is met name het aanbod, goede service en gratis verzending vanaf 50 Euro bestellingen.

Details
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom, Nederland
Telefoon: +31 85 065 6434
————————————————————————————————————————————————

Telecom

Smartphonehoesjes.nl

Voor sommige van ons is de smartphone zo een beetje het fysieke item waar we meest gehecht aan zijn. Hoe zonde is het dan als je je iPhone of Samsung Galaxy zo uit je handen laat glippen en het toestel met scherm naar beneden op de grond valt? Waarom niet een hele kleine investering doen in een bumper case of een ander hoesje? SmartphoneHoesjes.nl maakt het extreem makkelijk voor je, en je hebt absoluut geen excuus meer om niet je smartphone voldoende te beschermen.

Adres: Storkstraat 3, 3833 LB Leusden, Nederland
Telefoon: +31 33 433 2011
————————————————————————————————————————————————

Adult

DePaarseKeizerin.nl

Adult? Dan denk je vrij snel aan ordinaire, smakeloze shops in o.a. het Red Light District in Amsterdam. Niets is minder waar bij De Paarse Keizerin. Een webwinkel die staat voor een leven lang liefhebben. Waar DPK zich met name onderscheidt is de deskundigheid van de content te lezen op de website. De kosteloze educatie die de website levert is ongekend. We vermoeden dat de website van De Paarse Keizerin al honderden Nederlandse relaties in stand heeft mogen houden. Je vindt hier namelijk alle kwalitatieve producten die je nodig zou kunnen hebben om weer wat spijs toe te voegen aan de activiteiten in de slaapkamer. Alleen de beste kwaliteit producten vind je hier, voor scherpe prijzen bovendien!

Details
Adres: Zegelaarweg 18, 3632 JC Loenen aan de Vecht, Nederland
Telefoon: +31 294 267 325
————————————————————————————————————————————————

Vakantie

villasud.nl

We moeten er allemaal wel eens even tussenuit. Even ontspannen. Waar kan dat beter dan aan de Franse zuidkust? Maar wat je niet wilt is dat je bij aankomst ondervindt dat jouw vakantiehuis of villa in de praktijk er heel anders uitziet. Viezigheid of niet meer functionerende gasfornuis et cetera. Je moet er niet aan denken. Van die omstandigheden die je ziet bij TV programma’s als Red Mijn Vakantie met Rob Geus. Dankzij Villa Sud is dat verleden tijd. Gewoon de meest prachtige villa’s in Zuid Frankrijk. En op de website kun je alles goed bekijken dankzij het uitstekende beeldmateriaal.

Details
Adres: Prins Hendriklaan 32, 3701 CP Zeist, Nederland
Telefoon: +31 30 691 0645
————————————————————————————————————————————————

Administratie

Helaas ontkomt er geen ondernemer aan: de administratie. Toch is het zo belangrijk dat dit in orde is. Niet alleen voor De Belastingdienst. Ook voor jezelf. Je moet goed inzicht hebben in de financiële huishouding om de juiste sturing aan je bedrijf te geven. Elma de Bruijn helpt al jaren met haar website ZelfBoekhouden.org ondernemers kosteloos met uitstekende informatie en ook een geheel gratis Excel sheet Nederlandse en Vlaamse ondernemers om snel, eenvoudig en zo efficiënt mogelijk de boekhouding te verzorgen.

Details
Adres: Zuiderpoort 60, 2152RH Nieuw-Vennep, Nederland
Telefoon: +31 61 031 5150
————————————————————————————————————————————————