Technisch ontwerpbureau voor vr/ar applicaties

Wilt u uw bedrijf brengen naar ‘the next level’? Bent u hiervoor op zoek naar een technisch ontwerpbureau? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Tegenwoordig focussen klanten niet meer volledig op het product, maar meer op de ‘experience’. Hier kunt u denken aan de manier hoe reclames worden opgezet, maar vooral ook hoe een individu het product ervaart. Anno 2019 is hier een nieuw leven ingeblazen met Augmented Reality en Virtual Reality. Wilt u meer te weten komen over 3D modelleren, VR development, AR development en een technisch ontwerpbureau? Lees dan snel verder!

AR development
Met AR development stelt u uw bedrijf in staat om medewerkers of klanten een nieuwe ervaring aan te bieden. Dit komt omdat er een nieuwe laag wordt geplaatst over de werkelijk, waarin extra informatie te zien is. Dit kan op een speelse manier worden tentoongesteld, zoals bij Pokemon Go. Het is echter ook mogelijk om dit voor andere doeleinden te gebruiken. In de nieuwbouw kunnen metalen constructies simpel uit elkaar worden gehaald. Op deze manier kan er worden gezorgd dat er minder fouten worden gemaakt. Daarnaast biedt een technisch ontwerpbureau meer houvast als het gaat om lastige processen uitleggen. Ingewikkelde machines kunnen namelijk worden ontrafeld met de digitale AR laag over de werkelijkheid.

VR Development
3D modelleren wordt met een technisch ontwerpbureau zeer aantrekkelijk gemaakt met VR Development. Hiermee wordt u namelijk een nieuwe wereld ingestuurd door de Virtual Reality prikkels. Wanneer u bijvoorbeeld een VR bril draagt kunt u bij 3D modelleren zien hoe een machine in elkaar moet worden gezet. Ook kunt u diverse staalconstructies uit elkaar laten halen om vervolgens weer in elkaar te zetten. Het inwerken van personeel wordt om deze manier zeer makkelijk gemaakt. Tevens is deze informatie de hele wereld over te verzenden. Hiermee bent u niet afhankelijk van één persoon die bezit over de juiste kennis.