Site pictogram MKB Award

Welke spullen heb je nodig als je op de beurs staat met je bedrijf?

Als je met je bedrijf op een beurs staat, wil je een goede indruk maken. Een beurs is de plek bij uitstek om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Hier leg je connecties met potentiële klanten en andere zakelijke relaties die een hoop voor je kunnen betekenen. Daarom wil je op een beurs zo goed mogelijk voor de dag komen. Eén van de manieren waarop bedrijven dit vaak doen, is door relatiegeschenken mee te nemen. Je kunt deze cadeaus laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf. 

Hierbij heb je vele opties. Je kunt een Clipper aansteker vanuit jouw bedrijf geven, en zo zijn er nog diverse andere mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken. In deze blog bieden we je een aantal voorbeelden aan.

Clipper aansteker

Een Clipper aansteker is niet zomaar een aansteker. Dit is het bekendste merk van dit moment op het gebied van aanstekers. Door een aansteker van dit merk weg te geven, laat je zien dat je als bedrijf alleen kiest voor kwaliteit. Je gaat alleen in zee met het beste van het beste. Bovendien is een Clipper aansteker een goed relatiegeschenk omdat mensen er daadwerkelijk iets aan hebben. Ze kunnen het gebruiken om kaarsen mee aan te steken, voor sigaretten of sigaren of om het gas mee aan te steken. Dat maakt dit tot een multifunctioneel relatiegeschenk. Een andere goede optie is om te kiezen voor BIC aanstekers die je kunt laten bedrukken. Ook deze zal snel goed worden ontvangen bij andere partijen. 

USB Stick

Op kantoren wordt er gewerkt met allerlei bestanden en gegevens. Als je bestanden op een veilige manier wilt opslaan, is een USB Stick een uitkomst. Daarom is dit ook meteen een goed relatiegeschenk om als bedrijf weg te geven om een beurs. Een USB stick kan op computers en laptops met een USB ingang worden aangesloten. Zo kun je eenvoudig en snel bestanden transporteren. 

Powerbank

Tegenwoordig werken we met meer toestellen van ons. Niet alleen werken we op een laptop, maar we hebben ook allemaal een smartphone en geregeld nemen we ook een tablet mee. Deze apparaten zijn allemaal voorzien van een accu. Maar accu’s kunnen leeg gaan. Dankzij een powerbank heb je altijd stroom bij de hand en is opladen altijd mogelijk. Daarom is dit een perfect relatiegeschenk.

Mobiele versie afsluiten